Viktig informasjon om billetter

Kjære medlemmer!

Vi har i alle år vært i stand til å gi et meget godt tilbud rundt billetter. Til tross for stor etterspørsel kunne vi helt frem til 2014 gi bortebilletter til våre medlemmer. Tilgangen til hjemmekamper har vært stabil og smertefri frem til deler av forrige sesong.


Denne sesongen har klubben sentralt endret retningslinjene sine. De har vedtatt å selge 33500 sesongkort på ærverdige Goodison Park. Legger du til 3000 billetter til de fleste lag sine bortesupportere er det tynt i rekkene. På VIP og Hospilatity selges et ukjent antall billetter, trolig i størrelsesorden 500+.


Det betyr at veldig ofte er det bare cirka 2500 billetter som kommer for salg, først til de som har Foreverton-medlemsskap og deretter til supporterklubber hvis medlemmer ikke har utvidet medlemsskap. Vi har i år hatt store utfordringer rundt billetter og per dags dato ser det ut til å være utfordrende å løse.


ESCNB har vært i flere samtaler med klubben og vi har nå alliert oss med supporterklubbene i Irland og USA som er de største "overseas". De ser også på utviklingen med misnøye og er enige i vårt standpunkt i at en slik behandling ikke er heldig for en klubb som tar mål av seg om å bli mer global.


Inntil videre vil vi ikke kunne tilby en tjeneste for billetter som er velfungerende og den beste måten for å få billetter på nå er å betale for et Foreverton-medlemsskap eller benytte den dyrere tjenesten Stubhub. Vi i ESCNB beklager det på det sterkeste og forsikrer om at vi gjør alt som står i vår makt for igjen å kunne gi en god billettservice for våre medlemmer.