Oppryddingen i gang

Da har overgangsvinduet i vært åpent i et par uker, og det har nå blitt gjennomført den første handelen rundt førstelaget på Finch Farm.

Etter 3 sesonger i klubben ble det i forrige uke, 21.06, klart at den argentinske midtstopperen Ramiro Funes Mori, forlater Merseyside og setter kursen mot provinsen Valencia i Spania, og nærmere bestemt byen Villarreal. Den gule ubåten henter den argentinske stopperen, som var ute så å si hele 17/18 sesongen for en sum som ikke har blitt offentliggjort. Funes Mori som var en del av Argentinas bruttotropp til VM, har denne sesongen vært på banen i 4 kamper etter å ha slitt med en kneskade hele sesongen. Foruten disse 4 kampene har han spilt 67 kamper og scort 5 mål etter overgangen fra den argentinske klubben River Plate

Foruten overgangen til Funes Mori, har det ikke vært veldig stor aktivitet hos Everton, noen få unggutter har forlatt skipet. Stephen Duke-McKenna har signert for Bolton, Jose Baxter er klar for Oldham, mens både Conor Grant og Calum Dyson har signert for Plymouth.

Da er det bare å fortsette tolmodigheten rundt avganger og ankomster fremover, og håpe duoen Marcel Brands og Marco Silva finner de riktige mannfolka. Nyt VM, og god helg!

COYB

Lars B. Andersen