Mandagens rykter: Gibson og Oviedo på vei til Sunderland, og McCarthy blir i klubben

David Moyes kan bli gjenforent med to tidligere spillere ifølge mandagens overgangsrykter.

Av Theodor Karlsen

Det er Sky Sports som skriver at Everton-duoen er på vei til Sunderland. Hvis overgangene skulle gå i boks vil det bli andre gang at Sunderland-manager David Moyes signerer Bryan Oviedo og Darron Gibson, da det var under Moyes at duoen ble hentet til Everton.

Oviedo fikk spille flere kamper tidligere i sesongen da Leighton Baines var ute med skade, men har etter det slitt med å komme inn i Ronald Koemans tropp. Darron Gibson har derimot bare spilt én kamp i år, og det var i 4-0-seieren over Yeovil Town i Ligacupen. Gibson ble da byttet inn halvveis ut i andre omgang.


Bryan Oviedo har spilt 44 kamper for Everton etter overgangen fra FC Copenhagen for fem millioner pund i 2012, og Darron Gibson har spilt 51 kamper for Everton etter at han ble hentet fra Manchester United samme år.

Daily Mail skriver at Everton har avvist et bud på James McCarthy fra Newcastle. Den engelske tabloid-avisen skriver at Newcastle skal ha bydd 16 millioner pund på den irske midtbanespilleren. James McCarthy skal være spilleren Rafael Benitez har størst ønske om å signere for å bygge et Newcastle-lag som er sterkt nok til å kjempe i Premier League til neste år.

Everton kjøpte McCarthy for 13 millioner pund fra Wigan i 2013. Midtbanespilleren har slitt med skade denne sesongen, men imponerte blant annet i kampen mot Arsenal og Liverpool tidligere denne sesongen. McCarthy møter likevel stor konkurranse for en plass på midtbanen med Morgan Schneiderlin, Idressa Gana Gueye og Tom Davies i troppen.